• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vastgoed

Kortlevers Onderhoud Groep kan door onze jaren lange ervaring goed meedenken en spelen op de wensen van het beheer er en onderhoud van uw bedrijfspand.

Het totale beheer- en onderhoudsplaatje voor uw gebouw/project besteedt u graag uit aan Kog-onderhoud. Wij ontzorgen u graag van A tot Z, voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw gebouw. Wij bieden een landelijke totaaloplossing voor filiaalbedrijven, vastgoedeigenaren en -beheerders, woningbouwverenigingen, kantoren en onderwijsinstellingen. Denk aan inspecties, meer jarenonderhoudsplanning, beheer en onderhoud en bouwbegeleiding.

Ontzorgen

Kortlevers Onderhoud Groep is een totaalontzorger op het gebied van beheer en onderhoud voor vastgoed. Wij verdiepen ons in uw totale en voegen continue waarde toe aan de ontwikkel-, realisatie- van onderhoudsfase van uw vastgoed. Wij streven naar een samenwerking waar iedereen gelukkig is van woord en ons doel is dan ook een langdurige én duurzame relatie.

Voor meer informatie en van een advies gesprek nodigen wij u graag uit op ons kantoor of komen wij graag bij u langs op locatie.